HOVEDSIDEN Nyheter Åpningstider og parkering www.visitHokksund.no Aktuelle linker Kontakt oss Bildegallerier Opplevelser

 

Fikk godtepose av nissen

Tre år gamle Ingeborg Andreassen hadde ventet lenge på nissen, men da han endelig kom var alt bra igjen. Dette var dagens høydepunkt for jenta fra Gamle-Hokksund under julegrantenningen på Handletorget i Hokksund.
Tre år gamle Ingeborg Andreassen fra Gamle-Hokksund var veldig fornøyd med godteposen fra nissen - Ola Johansen.Selv ikke leder av Hokksund Handelsstandforening, Torunn Aarkvisla, var særlig optimistisk foran årets julegrantenning på Handletorget. Det lavet nemlig ned med veldig våte snøfiller, men da det nærmet seg tid for fakkeltoget som skulle lede hen til julegrantenningen, kom det store og små eikværinger fra alle kanter. Resultatet ble et langt fakkeltog fra sorenskrivergården gjennom sentrum.

- Dette skal vi gjøre igjen for dette var moro og så mye mennesker, sa Torunn ved ankomsten til Handletorget. Det må ha vært rundt 500 mennesker av alle størrelser som hadde møt opp.

Det var godt noen hadde rigget opp telt på Handletorget. Var det ikke for dem ville det vært en enda kaldere og våtere opplevelse for Hokksund Mini- og Mikrosing som underholdt. Også medlemmer av Hokksund Jente- og Guttekorps satte pris på tørre omgivelser. Men Terje Kristiansen som konferansier ble det også et gjensyn med de to finaleinnslagene fra sommerens bykamp i Hokksund Idol.

Emilie K. Johannesen og Malin Amundsen sang sangen sin om Gamle-Hokksund, mens Anne-Line Hovind sang om Hokksund i gamle dager.

Ikke gang rundt treet
Det var planlagt gang rundt juletreet, men noe sviktet i forhold til planleggingen. For da tiden var inne til den tradisjonelle gangen rundt juletreet dukket nissene opp med godteposene sine. Da var det ingenting som kunne stoppe skaren med unger og voksne som skulle sikre seg dagens høydepunkt. I tillegg var musikkantene i ferd med å pakke sammen, så det får heller bli neste år.
Til tross for mer enn nok av våte snøfiller var det stor oppslutning om fakkeltoget fra sorenskriveren og gjennom Hokksund sentrum.Hokksund Mini- og Mikrosing sang og underholdt for nærmere 500 personer på Handletorget.Det var kamp om godteposene da nissene endelig kom på banen. Men det ble poser til de aller fleste selv om det var trangt om plassen for denne nissen.Det lavet ned med våt snø mens Hokksund Mini- og Mikrosing underholdt.Leder av Hokksund Handelsstandforening, Torunn Aarkvisla mente fakkeltoget måtte bli en tradisjon.Anne-Line Hovind sang om Hokksund i gamle dager.Emilie K. Johannesen og Malin Amundsen sang sangen sin om Gamle-Hokksund.
 >>  Nyhetsarkivet
 >>  Abonner
tilbake       Print Utskriftsvennlig versjon

HVA SKJER
 
 
april 2018
ma  ti on to fr
mai »»   

 


LINKER


Lokal nettavis for
Øvre og Nedre Eiker

Aktivitetskalender
for Øvre Eiker

Visitvestfossen.no

Visitmjondalen.no


Blomsterparlamentet

Reiselivsbrosjyre for DrammensregionenTuristbrosjyre for Øvre Eiker kommune 2014 
Medlemssider:
Brukernavn

Passord

 

(C) Roy's Pressetjeneste - Hobbelstadjordet 31 - Hokksund - Tlf. 32 75 46 25 / 926 38 682
E-post:
roy@pressetjeneste.no - www.pressetjeneste.no

Powered by i-tools.no